.
@ بررسی Manta1600:
اما شما می توانید تنها با 1 ابزار کار نمی
شما بسیاری از ابزارهای دیگر نیاز
چیزی خوب برای فورد دیگر برای فیات دیگر برای اوپل VW BMW بنز و غیره
و کل آسان خواهد بیش از 20 000 یورو رفتن همچنین شما باید دستگاه برش و کلید در انبار.
Around 2000 euro is low range Chinese cutting machine
به حدود 10 000 پوشش - فورد PSA و واکسهال - برخی از رنو - برخی VW - برخی از فیات و غیره - قابل اعتماد هیچ چیزی برای بی ام و و MB
و هرگز مطمئن خواهد بود می تواند به شما برنامه ماشین بعدی - و در حدود 50٪ از مشاغل از دست رفته
بررسیTahircetiner:
Yoursquo;d better start with zedfull. you canrsquo;t do everything with lonsdor and with 2k. for Mercedes
بررسیrapidlocksmiths:
هیچ ابزار جهانی است که همه یورو تمام آلمانی و تمام کلید های ماشین های دیگر در تمام سال استفاده می کنیم.
پوشش آلمانی، یعنی فولکس واگن، مرسدس بنز و بی ام و، شما نیاز به یک ابزار مانند abrites یا
بقیه مدل ها اروپا، ابزار مانند abrites، zedfull، هوشمند و نرم افزار و غیره بسیار عالی هستند اما همه در خارج از بودجه خود را
بقیه جهان را می سازد دوباره abrites، هوشمند و نرم افزار، zedfull، lonsdor، obdstar im608 و غیره و غیره و غیره
ابزار مانند obdstar lonsdor شما را پوشش مناسب و معقول را اما همه آنها شکاف بزرگ در برابر می خواهم شما را به دنبال.
بهترین توصیه من می توانید به من بدهید سرمایه گذاری پول خود را در چیزی با یک آینده
ابزار مانند zedfull ارائه پوشش جهانی بسیار عالی اما هیچ جایی در نزدیکی پوشش کامل می خواهید، و نشانه پول هزینه های جاری، اما حتی این است که در بودجه خود را ندارد.
بررسیcrankycarl:
من هر دو
بعد از استفاده از IM608 برای چند ماه، من نخبگان به شاگرد منتقل می شود.
به روز رسانی بزرگ برای IM608 فقط امروز برای IMMO کاهش یافته است.
تا آنجا که من می توانم بگویم هیچ تفاوتی در توابع تشخیص بین این دو وجود دارد.
من با استفاده از IM608 بیش از نخبگان برای تشخیص و همچنین اساسا به دلیل آن است پردازنده سریع تر و رابط است که کمی بهتر (اولویت).
لذت بردن!
IProg + نرم افزار V80 رایگان دانلود، نصب و راه اندازی در Win7 / 8 / XP / ویستا
ترین (آلمانی) مشاوره برنامه نویس اصلی خودرو در اروپا
کدام برنامه نویس مسافت پیموده شده برای سرمایه گذاری در طول Covid19؟
بررسی های کلیدی برنامه های Autel MaxiIM IM608 IM508
(رفع شد) VVDI Key Tool Max "با عرض پوزش ، برنامه استثناست و قطع می شود"
ابزار ,vvdi ,پوشش ,غیره ,im608 ,vw ,و غیره ,ابزار مانند ,غیره و ,است که ,خود را
درباره این سایت